Post by orunacpperbu on Feb 11, 2022 19:22:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code генератор злато ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Историята е сладка и аз се наслаждавам на декорирането, но за да получите само един медал на супер трудни нива, който въпреки че играете отново и отново в продължение на 15 минути, все още не можете да спечелите? Не си струва времето. Да не говорим колко надценено е да получиш още 5 хода... 900 монети за 5 хода, 1200 за още 5? Когато получавате само около 60 монети на ниво. Отстранява забавлението от играта.
Супер е много ми харесва
Музиката е толкова нестандартна и странна, че не мога да я понасям! Обичам графиката, но като цяло това е просто още една игра на мач със странна музика
Писна ми от деинсталиране и инсталиране, защото пише, че не съм свързан, въпреки че съм. Не е достатъчно добър 😡
Правенето на тъжни реклами никога няма да позволи да изтеглите играта си. Дори изтеглянето й няма да спаси котето. Тъпата си.
Играя тази игра повече от година и наистина й харесвам..не купувам МНОГО по-високи оценки, ако го направя, те са малки.като 99 цента или 1,99..но самата игра е забавна и всичките ми котенца са много добре обичан и обгрижван.. Горещо препоръчвам тази игра.. Играя я за малко всеки ден..
Наистина ми хареса тази игра, все още ми харесва, но след ниво 600 започна да става все по-трудно и задачите станаха ненужни. Това е единственото нещо, което ми хареса в тази игра, че не трябваше да получаваш 2 звезди за глупави задачи, но изглежда се случва все повече и повече, това е причината да премина от Homescapes към това. Задача, която струва 2 звезди, за да накараш коте да направи бъркотия и след това следващата задача е 2 звезди да го почисти е просто смешна за мен. Това превръща играта от забавна в ежедневна.
Пристрастяващо сладък и забавен, но се превръща в яма за пари. Може би позволи на парите на котката да се използват за закупуване на повече от просто котешки дрехи.
По-лошо е от другите, които съм играл, по същия начин. Други ви улесняват в играта. Като начало е доста бавен, така че можете да свикнете с играта и как работи всичко. Този сякаш просто ви хвърля в дълбокия край! Стигнах само до ниво три, преди да загубя живот. Сега са деинсталирани.
Kitten Match פאזל agm
Бях таксуван двойно за 1 лилава кутия и не ми върнаха сумата.
Kitten Match פאזל agm
Kitten Match פאזל agm
Котенцата са сладки в тази игра и нивата са доста трудни, но аз обичам да играя тежки игри и декорациите са много хубави само едно нещо не е добре в тази игра, че дават само 3 опции за избор и ремонт, поне трябва да дадат 5 опции
при стартиране ме нарече Тейлър и ме започна в една спалня. без въведение или нищо. Най-накрая разбрах как да променя името си и да играя играта. Иска ми се да има черна котка като герой в играта (веднъж имах сладка черна котка.) Като цяло сладък.
Не позволява прехвърляне на данни при актуализиране на телефони. Загубени около 12 месеца време за игра. Просто ви принуждава да влезете в автоматичен урок, който отменя всичко. Благодаря за нищо.
Formula Car Racing: Car Games Strategie thap
Играх тази игра, когато бях по-малък и се забавлявах МНОГО, но мисля, че трябва да го направите, така че всички те да са 1 лента.
Някои от високите нива са разочароващи. Отпадъчните ходове и блокиращите елементи предотвратяват много ходове. На вашия отговор.. Не е нужно да увеличавате трудността, целта на играта е да се забавлявате. Обичам сюжета и изграждането на всяка сцена, но предизвикателствата на съчетаването стават толкова разочароващи, че не съм сигурен дали искам да продължа да играя или не. Да... 791 твърде много. Вече не е приятно.
Обичайте тази игра. Разбира се, нивата стават по-трудни и понякога ще са необходими много пъти, за да преминете през определено ниво, но просто бъдете търпеливи и се забавлявайте с него. В крайна сметка играта ви „позволява“ да преминете тези нива, които смятате, че никога няма да спечелите. ЩЕ се случи и не е нужно да харчите $$, за да го направите. Никога не съм харчил нито стотинка и в момента съм на ниво 2437!
Харесвам тази игра, но нивата са твърде трудни и нямат достатъчно монети като награди
Много добри игри в началото. Но след това идват следващите няколко рунда на трудни игри, стана изключително трудно да се спечели играта. Почти искам да завърша игрите и да изляза от тях. Котенцата обаче са твърде сладки, за да изляза от игрите. Понякога преодолявам трудни игри с нива.
Ще бъде много хубава и добра игра, АКО гледането на добавки не ще отнеме живота ви и бустери! Трябва да оценя от 5 до 1 звезда и мисля, че няма да играя твърде дълго тази игра, защото нервите ми не издържат повече. Играта се срива и затваря, без също да гледате добавки.
Рекламата за това приложение трябва да бъде таксувана. Боли ме сърцето да видя как котето умира. Децата не трябва да виждат това. това е твърде г, за да го види дете.
Просто ❤ ОБИЧАМ да играя Kitten Match. Най-доброто игрово изживяване. Без оплаквания, без проблеми, може да се справи с добавките. силно го препоръчвам. Знам, че ще се насладя на новата актуализация. Давам му 5******++++++ 🥰❤🐈⬛ Нов преглед. Все още се наслаждавам на играта и чакам последната актуализация. Благодаря. Продължавайте така момчета. 🥰🤗❤🐈⬛🐱
Kitten Match פאזל agm
I love love love this game.HOWEVR НАСЛЕДНО ЗАБЕЛЕЖИХ, че бустерите са гадни СЕГА! Half Z много, както преди детонира,,някаква конкретна причина???sux Преди помагаше, сега е. Не си струва..
Добра игра над всички, но давам 1 звезда, защото играта се нуждае от интернет, за да си взема храна и тоалетна, но когато се опитам да добавя още или да я напълня, ми дава „Няма наличен интернет, моля, опитайте отново“, въпреки че имам интернет full/max и мога да зареждам неща като google например. Аз лично бих го харесал, ако не се нуждаеше от интернет само за хранене на котките или почистване на тоалетната
Kitten Match פאזל agm
Kitten Match פאזל agm
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Детето ми обича тази игра! Котенцата са очарователни, а тоалетите само го добавят. Графиката е чудесна.
😘😘😘
Мисля, че тази игра става скучна, отнема ми един ден, за да завърша изключително тежката, така че мисля, че ще се придържам към Roblox, съжалявам 😐
Страхотна и много приятна игра.
Чувствате се като скучна работа да вземете билетите, които използвате за почистване на стаите. Мразя, че не можете да изберете кой артикул искате да почистите първо. Смилането на пъзелите е просто скъпо смилане. Ако сте получили повече билети за всяко ниво или сте имали други игри, това може да не е толкова отчайващо.
Ако тази игра на стария ми телефон я свърза с Facebook, надстроих телефона ми, играеше още малко на нов телефон, но животът беше зает. Връщам се да го играя днес и всичко, което направих, го няма. Wth
Kitten Match е забавна релаксираща игра и аз я харесвам. Особено харесвам The Cat, те са толкова забавни, особено харесвам самата игра, че е толкова забавна. Благодарим ви, че създадохте Kitten Match Sherri Lawrence
Понякога играта спираше в мач и трябваше да започвам отначало...не е страхотно.
Абсолютно обичам тази игра. Въпреки това, когато стигнете до определени нива и става невъзможно да спечелите играта. Не съм и няма да плащам за още бустери и т.н. само за да напредвам в играта. Мразя да го казвам, но деинсталирам играта. Беше забавно, докато не отнеме 2 дни или повече, за да спечелиш ниво. Искам нещо, което да премахне стреса ми, а не да добавя повече стрес към живота ми.
Това е толкова сладка игра. Наслаждавах се. От известно време не съм играл, но се чувствам по същия начин, както преди. Историята ме кара да играя всичко.
Добър ден. Аз съм на ниво 741 и имах проблеми с играта, която продължава да се срива. Направих новата актуализация с коледната сцена. Сега играта се срива всеки път, когато завърша ниво. След това трябва да започна отначало, да запазя напредъка си и да започна отново. Дори не мога да спечеля в събитието cat bottel поради рестартиране всеки път. Толкова съм влюбен в тази игра, но сега ще трябва да я деинсталирам
Ако обичате котки и мач 3 игри, тази игра е невероятна и просто достатъчно предизвикателна, за да бъде толкова забавна, без да е твърде лесна. Обичам да събирам котки в стаите за игри и дизайна!
Просто се опитвам първо да разбера играта. Започвам с тази игра днес.
Изтеглих това преди 2 часа. Ако не се изреже по време на нивото, той прекъсва, докато събира точки след спечелване на нивото. По-голямата част от нивата са взели 3 опита, за да преминат без прекъсване. таблет Lenovo. Съжалявам, че не бях ясен първия път, играта се изключва, докато е по средата на играта и трябва да я рестартирам. Той също така се изключва при събиране на награди след победа. Когато рестартирам, трябва да играя нивото отново.