Post by orunacpperbu on Feb 11, 2022 19:28:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс глюків кодів ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Гра клас но 3 зірки тому, що там немає текстури пака майнкравтскины исчезают я ростроелся.
Ця гра хороша. Але є два чоловіки збій. Я грав у цю гру один рік. Привіт, так багато помилок. Але це хороша гра. Хороша копія Minecraft...
Чому я чую стукання і мені світить вам гаплик?
Його грати, але я не можу відтворити його на своєму хромбуці, тому що він просто виганяє мене, і тепер я не можу грати зі своїм другом... тож ви можете це виправити?
У мене проблема, я збираюся повернути, він завантажується, але у мене більше проблем. Я перевіряю свій скін, я просто залишаю, якщо я знову граю, мій поставлений скін зник, я ставлю знову, сказано, оновити.
Я не можу сойти на північ вобвоє і грат з дузам вам WI- міні ча гра дебілноє пофіксете всо
Це все веселі ігри, поки додаток не каже, що не відкривається.
Це хороша гра, але чому б ми не включили в неї режим
Гра супер але я поставила 4 зірки, бо я б хотів, щоб можна було повзати по суші і доробили всю оновлення в майнкрафті!
Вау
Гра дуже хороша є багато скінів, багато петомцев і можна грати з другам або подругою , порадую😉
Crafting and Building Приключенски zbp
Чудова гра, я нарешті можу грати зі своїми друзями, але є деякі проблеми, вам доведеться додати 1.кольорові щити 2.видалити додавання 3.і т.д.
Анеможу грати
Різниця між майнкрафтом і крафтом і будівництвом полягає в тому, що ми повинні платити за майнкрафт, і це безкоштовно
Пака
Причина, яку я сказав, полягає в тому, що ви не можете зберегти свій скін, коли виходите з нього, він постійно перезапускає мої скіни, і я не можу мати кілька скінів, і я не можу створити світ з якоїсь причини, щоб грати, і я не можу зітхати в ньому відстой і не ставлю Wi-Fi, тому що він працює.
Ви повинні увійти та надати інформацію, яку, на мою думку, не слід надавати, щоб грати з друзями чи родиною
Чжа Ігра Топ похоження чайна Ігра на цеправджний майнкрафт 🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦✅
Я люблю цю гру. Але чомусь він не реагує на мою світлодіодну клавіатуру (телефон) Кожен раз, коли я вводжу команду в чаті, вона взагалі не відповідає на клавіатуру; наче її немає, але мені це подобається (редагувати) КОЖНИЙ РАЗ, КОЛИ Я ХОЧУ ВІДКРИТИ ДОДАТОК ПРОСТО ВИХОДИТЬ НА ЧОРНО-СІРИЙ ЕКРАН. 2 ЗІРКИ ЗАРАЗ
Я ввійшов учора без проблем... Сьогодні я не можу пройти повз перший екран... Я навіть видалив його та повторно встановив, і я не можу пройти повз білий екран завантаження. Станом на 03 вересня я ввійшов у систему, воно переходить до оголошення, повертається і зависає між екраном ліжка та екраном карти, а потім вимикається...
Бхай, є так багато помилок і збоїв, що я хочу поставити 5, але є 3 помилки, але я не відчуваю себе добре, тому 3 - але це оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооопппппппппппппппппп
Яга зіпсували текстури коли кладеш текстури від майна деякі текстури від крафтінга
Привіт, розробнику, створення та побудова вашої гри схожі на майнкрафт, у неї є пакети текстур у більшій кількості об’єктів, це дуже схоже на оновлення в будь-який час, якщо ви читаєте цю гру, установіть зараз!😉😊😚
Я так люблю цю гру, але причина, чому я поставив їй 3, полягає в тому, що після того, як я оновлю її, я не можу увійти в деякі зі своїх світів, або вони занадто довго відкриваються, і це мене турбує. Я хотів пограти, щоб розслабитися на кілька хвилин, але це зайняло 10 хвилин, а світ все ще не відкрився. Коли цю проблему буде вирішено, можливо, я зможу оцінити цю гру краще.
Щось трапилося з моєю грою, я не можу приєднатися до жодного сервера і мій власний світ, виправте це, будь ласка, я щойно завантажив текстуру, але після того, як я на текстурі, моя гра просто не працює
Чудово з нетеритом і погано з такою кількістю реклами
Ця гра дуже повільна і не може відкритися одночасно. Я пробував 7 разів, але він не відкривається
Допівська гра, але чому б вам не оновити її
Кг
Ха я скачав другий має крафт 1.20.0.51
Гра чудова, але я хотів пограти з одним із моїх друзів, і вона не дозволяє мені приєднатися до її світу, чи це помилка?
Гра супер бомбезна тікі додайте меблі і зброю, яку можна не доповнити
В мене друге не як норнмальне а якесь я незнаю
Це непогана гра, але вона схожа на майнкрафт:; мені дуже подобається, тому що в майнкрафт є майже всі речі
Ця гра оп-гра Мені ця гра дуже подобається🏅🏅🏅🏅. Але ось проблема, у якій так багато реклами, будь ласка, зробіть щось для цієї проблеми.
Мені подобається ця гра, але після того, як я покину гру і повернуся через деякий час, я втрачу свій обліковий запис, але я можу легко ввійти в неї, тепер вона запитує пароль мого облікового запису, і я вводжу його, потім запитує мій номер, щоб надіслати код , коли я отримав код і ввів його, на ньому буде написано "Виникла тимчасова проблема зі службою. Будь ласка, спробуйте ще раз. Якщо ви продовжуєте отримувати це повідомлення, повторіть спробу пізніше". Виправте це, будь ласка, мені дійсно потрібно повернути обліковий запис
Crafting and Building சாகசம் mwx
Крутоооооо!!! Самий крутий майн у світі!!😀 тільки за менше МБ і тоді буде 5😉
Мені дуже подобається ця гра. Я грав у неї багато разів. Але знову і знову зникають мої світові коні та різні тварини, і виникає багато проблем, я не розумію чому. Щоразу, коли у мене виникає така проблема, я видаляю цю гру, але сьогодні я був змушений повідомити. Я прошу розробників вирішити це питання. Я дуже люблю свій світ. будь ласка, будь ласка, будь ласка
Нехвата далі руку
Ця гра не включається з 1 запитання
У гру не можна гулять разом безкоштовно!!!!!!!!!!!! Утета мне ненравітса...
Crafting and Building Piedzīvojumu spēles msj
Клас супер гра
Є затримка, коли я змінив свою шкіру та пішов у світ, екран прийде до єдності, можливо, вам доведеться виправити це відставання
гра топ але мене убивають рекламу і коли починається реклама ставиц на паузу і нічно натискаю зберегти і вийти задрала рекламу
Dino Tamers - Juric Riding MMO Seikkailu rib
Я з сестрою іграю не можу прісідниці!!!!!!!
Всім совітою гра дуже крута 😊🤑😈😂😍😎😜
У цю гру дуже весело грати поодинці або з друзями. У ній є всі речі та копія текстури Майнкрафт. Але доповнень не так багато.